Za takmičare VAK 1926 nema nesavladivih staza

Za takmičare VAK 1926 nema nesavladivih staza

Autor :  apr 23, 2019

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) ostvaruje odlične rezultate na stazama širom naše zemlje, a o kvalitetnom radu u klubu svedoči i podatak da je jedan od članova VAK 1926, Aleksej Fedor Pavkov trenutno na pripremama reprezentacije Srbije u Trebinju.

Na nedavno održanom takmičenju "Prolećni miting prijateljstva" u Sremskoj Mitrovici, u jakoj konkurenciji, od oko 800 takmičara, član Atletske školice VAK 1926 Nikola Kovačević, osvojio je bronzanu medalju.

- Prolećni miting prijateljstva u organizaciji AK "Srem" jedno od najlepše organizovanih takmičenja, i za nas je odlična uvertira za ono što nas očekuje tokom narednog perioda, a to su prevashodno prvenstva Vojvodine i Srbije. Ja kao trener sam jako zadovoljan trudom i zalaganjem sve dece u klubu, koja pokazuju izuzetnu želju i volju za radom. Svi oni su pre svega mladi ljudi koji svojim zalaganjem i sportskim rezultatima na atletskim stazama širom naše zemlje, ponosno predstavljaju svoj klub i svoj Grad. Mislim da bi i Grad Vršac i svi Vrščani trebalo da budu ponosni na njih, kaže za portal eVršac, trener Vršačkog atletskog kluba 1926, Alen Rizvić.

vak1926evvssmdecaskola2019

Naredno takmičenje je na kome će takmičari VAK 1926 učestvovati je Prvenstvo Vojvodine za starije pionire/ke. 

I veterani VAK 1926, takođe su bili aktivni tokom prethodnog vikenda.

Oni su učestvovali na na 3. Bečejskoj desetci u okviru koje su bile trke na 5 i 10 kilometara kroz Becej i pored Tise.

vakveteranibecej2019aprilevvs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display