Vršački IHC Bears - šampion slovačkog Kupa

Vršački IHC Bears - šampion slovačkog Kupa

Autor :  apr 22, 2019

IHC Bearsi iz Vršca posle sjajnog trećeg mesta u slovačkoj Street ball ligi došli su do najvešeg uspeha do sada. Bearsi su sjajnom igrom uspeli da naprave pravo čudo u Slovačkoj.

Kup na kom su učestvovali je sadržao 5 najboljih izabranih ekipa iz srednje Slovačke. IHC Bearsi u pojačanom sastavu sa igračima iz Slovačkih najačih liga i extralige odigrali su sjajnu partiju na ovom turniru. Prvi meč koji su odigrali pobedili su sa ubedljivih 11:1 protiv ekipe HBK Babovky.

U drugom meču takodje nastala jasna dominacija Bearsa koji pobedili ekipu HBK Abstinenti sa 11:2.

U trećem meču Bearsi su uz puno muke i znoja dosli do pobede protiv ekipe HBK Ohlti, obe ekipe su pokazale veliku borbenost a meč je bio neisvestan do poslenjih trenutaka. Bearsi su sjajnom igrom dosli do pobede sa 5:3 .

U poslednje meču koji je igran kao finale jer obe kako i Bearsi tako i Žiar nad Hronom nisu izgubili ni jedan poen na turniru. Do polovine meča je bilo sve neizvesno, Bearsi su vodili sa 1:0, na polovini meča posle dve sjajne akcije, sa dva sjajna pasa jedan od Rastislava Gašpara a Drugi od najboljeg strecla kupa Tomáša Trnku naš oklopnik Božidar Milan Ignjatović postigao je za 20 sekundi dva brza gola koja su odličila meč u finalu, posle ova dva gola Bears-i su slomili protivnika i došli do pobede nad ekipom HBK Žiar nad Hronom sa 5:1. .

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim igračima, organizatorima turnira a posebno Rastislavu Gašparu i Jakubu Moravčiku na sjajnm igrama i pomoći kod organizacije ekipe koja je postala šampion ovog kupa. Takodje želim da se zahvalim Milanu Ignjatoviću na sjajnim slikama i velikoj podršci ekipi, kao i svim igračima koji su se borili kao pravi lavovi da bi smo došli do ovog velikog uspeha za nas sve igrače i upravu kluba, Vršac i celu Srbiju.

 
 
Свиђа ми се
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display