Plesni studio Millennium odličan na takmičenju na Zlatiboru

Plesni studio Millennium odličan na takmičenju na Zlatiboru

Autor :  mar 26, 2019

Plesni studio Millennium učestvovao je na takmičenju u organizaciji 5678 Plesne zajednice na Zlatiboru,  na kome su takmičari osvojili osam prvih, pet drugih i tri  treća mesta.

Osim medalja, Plesni studio Millennium nagrađen je i specijalnom nagradom za celokupni utisak na festivalu, besplatnom kotizacijom za 5678 takmičenje u Beogradu, koje je dodeljeno solistkinji Eleni Tadić za dva osvojena prva mesta.

- Proveli smo dva divna dana na Zlatiboru, družili se, upoznali nove drugare i plesali. Veliko hvala 5678 zajednici, Olji Jovanović i Staši Stanković na još jednom odličnom festivalu. Čestitke svim našim takmičarkama na osvojenim rezultatima i pokazanom timskom i sportskom duhu! Ponosni smo na naše devojke koje iz dana u dan postaju sve bolji plesači i sportisti, ali i bolji drugari, uče da poštuju i podržavaju kako drugarice iz svog tima, tako i ostale takmičare i plesače. Kao treneri možemo reći da je zadovoljstvo raditi sa takvom decom i pratiti njihov razvoj i dostignuća. Sledeće takmičenje za koje se spremamo je za nas posebno, a to je zato što se održava u našem gradu. Ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže 13. aprila na prvom 5678 plesnom takmičenju u Vršcu, kaže trener Vladislava Vanja Milenković.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije