Plesni studio "Millennium" uspešan na takmičenju "International Belgrade Dance Open 2019"

Plesni studio "Millennium" uspešan na takmičenju "International Belgrade Dance Open 2019"

Autor :  mar 13, 2019

Vršački Plesni studio "Millennium" ostvario je odlične rezultate na nedavno održanom plesnom takmičenju "International Belgrade Dance Open 2019".

Plesni studio Millennium predstavljalo 16 devojčica uzrasta od 3 do 15 godina u više plesnih disciplina.

Takmičile su se sa dve grupne i sedam solo koreografija. Kao solisti prvo mesto osvojile su Milica Stanković, Lena Kostić, Mina Vlajić, Teodora Ćurguz i Jovana Ilijin, a drugo Anastasija Šićarov i Danica Golubović. Obe grupe osvojile su prvo mesto, koreografija "Beauty pageant" u kategoriji Open formation baby, i koreografija "We are the team" u kategoriji Pom Pom group kids.

- Devojčice još jednom su pokazale pravi timski i takmičarski duh, stekle nove prijatelje iz zemlje i šire, a naše najmladje osvojile su besplatno ukrašavanje šljokicama od poznatog brenda The Glitterology, za koji su snimile i mali video koji možete videti na našim fejsbuk i instagram profilima.  Ovim putem pohvalili bismo se i sa tri prva i jednim petim mestom na Rok Art Dance Cup-u održanom u Temišvaru, 2. marta, na kome su nas predstavljale Jovana Ilijin i Elena Tadić, a na kome su se oba naša trenera, Jovana i Vladislava Milenković našle u ulozi plesnih sudija.  Čestitamo svim našim takmičarima na dosadašnjim uspesima i želimo im sreću na predstojećim takmičenjima na Zlatiboru i u Vršcu, za koja se sada vredno spremaju, kažu u Plesnom studiju " Millennium"

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display