OFK "Vršac": Od 1. marta počinje sa radom besplatna školica fudbala

OFK "Vršac": Od 1. marta počinje sa radom besplatna školica fudbala

Autor :  feb 26, 2019

OFK "Vršac" pokrenuo je novi projekat svoje Omladinske škole. Reč je novoj školici fudbala, koja je kako kažu, počinje 1. marta, a glavni trener biće Perica Rankov. 

- Naš projekat besplatne školice fudbala za dečake od 5 do 8 godina. U veoma teškoj situaciji za finansiranje, uspeli smo da nađemo donatore za ovaj naš projekat, nije tajna da je jedan moj bivši saigrač donator školice fudbala koji želi da ostane anoniman., kaže predsednik Aleksandar Lazevski.

Cilj je, kako ističe, da u naredne dve godine cela škola bude besplatna, a ne delimično na teretu roditelja kao što je sada.

- Za taj proces potrebno je vreme, ali verujem u ovaj tim ljudi koji vode naš klub. Kao što već znate, omladinska selekcija, kao i one za igrače od 5 do 8 godina starosti - neće imati troškove članarine. Svim roditeljima i članovima kluba želim da se zahvalim na poverenju koje ukazuju našim trenerima i ljudima u klubu. Bez njihove podrške bilo bi nemoguće napredovati i biti na pravom putu na kojem se nalazimo. Ovim putem zahvalio bih se i gradu Vršcu na velikoj pomoći u održavanju kluba na nivou na kakvom se sada nalazimo i podržava nas u projektima koliko mogu, istakao je Lazevski.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije