Obeleženo 95 godina vršačkog ŠK "Bora Kostić" i izabrano rukovodstvo kluba
Odštampajte ovu stranicu

Obeleženo 95 godina vršačkog ŠK "Bora Kostić" i izabrano rukovodstvo kluba

Autor :  jan 08, 2019

Šahovski klub "Bora Kostić" obeležio je 95 godina svog postojanja, a nakon svečanosti održana je i izborna skupšnina kluba.

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti kao i šahovski velemajstor i član Gradskog veća zadužen za sport Boban Bogosavljević.

Klub je održao i izborna godišnja skupštinu, na kojoj su izabrani organi kluba sa mandatom do 4.januara 2023. godine

Za novog predsednika kluba izabran je dosadašnji vršilac dužnosti ove funkcije mk Čedomir Uzelac.
Za novog člana Nadzornog odbora kluba izabran je mk Đorđev Bojan.

Dosadašnjim članovima Upravnog odbora fm Bošku Đoninu (sekretar kluba), mk Mitrovanov Đorđu (kapiten ekipa kluba), članovima Upravnog odbora, fm Staki Ivković i mk Svetislavu Karasiju, i članovima Nadzornog odbora, mk Zorić Savi i mk Petrović Lazi, produženi su mandati akođe do 4.januara 2023. godine.

Opširniji izveštaj sa svečanosti i sa izborne skupštine možete pročitati: OVDE

 

Po završetku Skupštine odigran je i svečarski godišnji brzopotezni turnir kluba "Bora Kostić" Vršac po švajcarskom sistemu na kom je pobednik bio mk Đorđev Bojan, pouzdani prvotimac šah kluba "Bora Kostić" Vršac, a na turniru je ostvaren sledeći plasman učesnika (prikazani rejting je interni brzopotezni rejting koji se obračunava za nastupe na brzopoteznim turnirima kluba:

ah201995godinasahBKVS

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"