EKO BASKET CAMP - Vrščanina Zorana Topića ovog leta na Kopaoniku
Odštampajte ovu stranicu

EKO BASKET CAMP - Vrščanina Zorana Topića ovog leta na Kopaoniku

Autor :  jan 04, 2019

EKO Basket Camp, čiji je organizator Vrščanin Zoran Topić, i ove godine biće organizovan na Kopaoniku tokom jula mesca.

EKO Basket Camp namenjen je mladim košarkašima i  košarkašicama.

Vrščanin Zoran Topić, se duže od tri decenije bavi košarkom, a kamp koji organizuje ima za cilj individualni razvoj mladog sportiste, kroz spečifične trenažne aktivnosti u sklopu timskog rada kako na košarkaškom terenu tako i van njega.

EKO  Basket Camp  se organizuje u turističkom centru Brzeće na Kopaoniku, smešten u Hotelu Junior, koji je na nadmorskoj visini od 1.100 metara i pruža idealne uslove za pripremu sportista.

ekokamptopic2019 kopaonikekokamptopic2019 kopaonik

Kamp je fokusiran na osnovnim košarkaškim veštinama, timskom radu pod nadzorom profesionalnih košarkaških trenera, u vrhunskim uslovima kakve pruža hotel Junior.

Svakog dana polaznici kampa će kroz intenzivan i kvalitetan program napredovati, sticati znanja i iskustva koja će moći da primenjuju u njihovom daljem košarkaškom razvoju.

Polaznici kampa će biti podeljeni u trenažne grupe u skladu sa njihovim godinama i košarkaškim mogućnostima.

EKO  Basket Camp 2019, za dečake i devojčice počinje 30. juna, i kako je najavljeno odvijaće se u četiri smene, na bazi 7 punih pansiona:

1. Termin od - 30. juna do 7. jula 

2. Termin od - 7.jula do 14. jula 

3. Termin od - 14. jula do 21. jula 

4. Termin od - 21. jula do 28. jula 

kaptopicekokopaonik2019vrev

Polaznici kampa, kako je istaknuto, dobijaju  kvalitetnu sportsku opremu sa oznakama kampa, medicinsko i zdravstveno osiguranje i celodnevni nadzor lekarske službe.

Dodatne informacije dostupone su: Zoran Topić broj telefona 063 82 39 329, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kao i  na web prezentaciji klikom OVDE

Ovde možete pogledati video o "EKO Basket Camp 2019":

 

 
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"