Vršački PSK "Železničar" pokreće program namenjen najmlađima

Vršački PSK "Železničar" pokreće program namenjen najmlađima

Autor :  dec 05, 2018

Planinarsko skijaški klub "Železnicar Vršac" u 2019. godini pokreće program namenjen najmlađima, a ciljna grupa su deca od 7 do 14 godina i njihovi roditelji.

Planirane akcija namenjene deci su: Zagajička brda (medalje za svu decu učesnike), "Grebenčići" Kosmaj (Republička akcija za mlade), "Povlenski Klinci Planinci" na Povlenu (Republička akcija za mlade) i Gudurički vrh-najviši vrh Vojvodine . (medalje za decu učesnike).

- Sve akcije za decu biće sufinansirane iz budžeta kluba, tako da nema razloga da nam se ne pridružite. "Naša" deca "boluju" od nedostatka prirode pa nam je želja da taj nedostatak malo nadomestimo.Naravno da će deca moći da učestvuju i u akcijama za odrasle koje su njima prilagođene, ali samo u pratnji roditelja i bez sufinansiranja od strane kluba.Pozivamo i sve "nove" članove koji žele da se priključe Klubu da nam se pridruže, jer po zakonskoj obavezi na akcije kluba možemo voditi samo članove PSS-a, ističu u Planinarsko skijaškom klubu "Železnicar Vršac".

Nosilac rada sa "mladima" biće Predsednik kluba, vaspitač i planinski vodič Darko Živanović (telefon: 0631865452). 

Učlanjenje dece i njihovih roditelja vrši se na sasatancima Kluba do aprila meseca (tržni centar "Bahus", prvi sprat, svake srede u 19:30 časova).

 

Više informacija možete pročitati klikom OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display