KLS: Vršac savladao Dunav

KLS: Vršac savladao Dunav

Autor :  Branislav Bane Josimov dec 03, 2018

Košarkaši Vršca savladali su "Dunav" u 10. kolu KLS (Košarkaške lige Srbije), rezultatom 87:91 (20:19, 26:25, 21:17, 20:30).

Po tradiciji Vrščani su protiv Dunava odigrali rezultatski neizvesnu utakmicu a pitanje pobednika rešeno je u poslednjih pet minuta kada su izabranici trenera Branka Maksimovića postigli 20 poena.

Dunav je nešto bolje otvorio utakmicu, došao i do osetnije prednosti (15:6) ali su se Vršac vratio sa osam vezanih poena. Utakmica je bila u egalu sve do finiša treće četvrtine kada je Dunav napravio dvocifrenu prednost (65:55). Ipak Vršac se nije predavao čak ni u trenucima kada su domaći bili sasvim blizu pobede.

U poslednja tri minuta ekipa iz Starih Banovaca imala je pet poena prednosti (83:78) ali onda sledi potpuni preokret. Igrači Vršca strpljivo i koncentrisano koristili su greške domaćina i bili prisebni sa linije slobodnih bacanja u ključnim trenucima. Vođa na terenu bio je Strahinja Jovanović (26p, 6as, 4sk), a vrlo dobre partije pružili su i Silađi, Ognjenović, Simović i Kapetanović.

Igrači Vršca strpljivo i koncentrisano koristili su greške domaćina i bili prisebni sa linije slobodnih bacanja u ključnim trenucima. Vođa na terenu bio je Strahinja Jovanović (26p, 6as, 4sk), a vrlo dobre partije pružili su i Silađi, Ognjenović, Simović i Kapetanović.

Fto preuzeta sa internet portala /www.kkvrsac.rs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije