Vršački "Forum" izgubio od KMF "Viking"

Vršački "Forum" izgubio od KMF "Viking"

Autor :  nov 14, 2018

Vršački Klub malog fudbala "Forum" izgubio je u utakmici 7.kola 3. Futsal Lige Vojvodine, od KMF "Viking" iz Rume.

Gosti su kontrolisali igru i rezultatsku prednost tokom cele utakmice i zasluženo pobedi. Konačan rezultat bio je 4:5 (1:2).

- Sa izvesnom dozom rezervisanosti i sa strahom ušli smo u najavljenu utakmicu. Godinama unazad sastajali smo se sa Rumom, i uvek je bilo teško i neizvesno do samoga kraja. Nismo dobro otvorili utakmicu, što nas je na kraju koštalo poraza. Posle prvog dela i negativnog rezultata od 1:2 dogovorili smo se da ne žurimo, da ne pravimo greške i da preuzmemo kontrolu nad utakmicom. Na žalost, greške su bile brojne, što nas je dovelo u rezultatsku, po nas, nepovoljnu situaciju od 1:4. Vreme je bilo da se trgnemo, i preuzmemo inicijativu. Uz iskusnog Vezmara, gol razliku smo nulirali, i stigli do rezultata 4:4. Sagoreli smo,i nismo uspeli da utakmicu preokrenemo u našu korist. U poslednjim minutima igre, iz polukontre primili smo gol, za konačan rezultat 4:5. Na visini zadatka, uz sjajne intervencije, bio je Morariu, koji je pokazao zavidan nivo pripremljenosti.
Poraz je opomena, da se osvestimo, razmislimo i damo sebe mnogo više u nastavku takmičenja. Idemo dalje, ima još dosta do kraja. Verujemo da će pored pomaka u samoj igri, sportska sreća biti u nastavku na našoj strani, kažu u KMF "Forum".

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije