Vršački Acro dance studio "Super Star" uspešan u Temišvaru

Vršački Acro dance studio "Super Star" uspešan u Temišvaru

Autor :  nov 06, 2018

 Vršački Acro dance studio "Super Star"  novu sezonu je započeo veoma uspešno, učešćem na Međunarodnom plesnom festivalu "European Grand  Prix" u Temišvaru u Ruminiji

Na festivalu je učestvovalo oko 1200 takmičara, a vVršački Acro dance studio "Super Star" se  brojnoj publici u Nacionalnoj Operi predstavio sa 26 koreografija u solo,duo,trio i grupnim koreografijama.

- Sve koreografije su imale konkurenciju u svojoj kategoriji.Vratili smo se sa 15 prvih mesta, dva druga, dva treća, dva četvrta, dva peta i jednim šestim mestom.Izuzetno smo ponosni na svu decu koja su na takmičenju još jednom dokazala da trud, rad i ljubav prema plesu mogu da dovedu do uspešnog rezultata Takođe zahvalnost dugujemo i roditeljima koji su velika podrška svojoj deci, i nama trenerima. Trudimo se,  i nastavićemo da gajimo u našem klubu  timski rad, koji je izuzetno važan jer je praktično nemoguće da se dostignu zavidni rezultati bez razvijanja veštine timskog duha kod dece od najranijeg doba, kažu za portal eVršac u  Acro dance studiju "Super Star".

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display