Učešće AK "Atina" na Prvenstvu Srbije u krosu

Učešće AK "Atina" na Prvenstvu Srbije u krosu

Autor :  okt 31, 2018

Takimčari AK "Atina" učestvovali su na Prvenstvu Srbije u krosu za sve kategorije, koje je održana u Pančevu.

Na Prvenstvu  je nastupilo ukupno 404 takmičara iz cele Srbije, a Atetski klub"Atina" je učestvovao u konkurenciji mlađih pionira i pionirki, i mlađih seniora.

- Odličnu organizaciju je opravdao AK "Panonija" sa agilnim rukovodstvom na čelu, uz podršku grada i svečano otvaranje gradonačelnika Saše Pavlova i Atletskog saveza Srbije. Vrlo dobro 9. mesto u trci mlađih seniora je osvojio Begenišić Marko, u trci na 8km. U vrlo teškoj trci u konkurenciji 24 prijavljena takmičara, postigao je odlično vreme od 28:22 minuta. Poznavaocima atletike dovoljno govori da je prosečni prolaz na 1km iznosio 3:31 minut, što  je jako dobro vreme, imajući u vidu da je Markova glavna disciplina 800m. Od ostalih takmičara nastupili su Mladenovski Marko, Knežević Dušan i Dijana Jovanović, kojima je ovo prvi ozbiljniji nastup i debi  na Prvenstvu Srbije. Ovim takmičenjem se polako zatvara jesenja atletska sezona i počinju pripreme za dvoranska takmičenja, kaže za portal eVršac trener AK "Atina" Srđan Jovanović..
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display