ABA 2 liga: Poraz Vrščana u Sloveniji

ABA 2 liga: Poraz Vrščana u Sloveniji

Autor :  okt 19, 2018

Košarkaši Vršca poraženi su od Rogaške u Sloveniji . Utakmica četvrtog kola ABA 2 lige završena je rezultatom 92:80 (18:19, 24:18, 22:19, 28:24).

Vršac je hrabro igrao u Rogaškoj Slatini i lišen pomoći Kapetanovića i Radivojevića nije uspeo da materijalizuje dobru igru tokom većeg dela utakmice.

Plejmejker Strahinja Jovanović pružio je još jednu birljantnu partiju i osim što je poneo laskavi epitet najkorisnijeg igrača meča jedan je od najozbiljnijih kandidata za najboljeg igrača 4. kola.

- Imamo mnogo problema sa bolešću i povredama igrača. Ovu utakmicu smo odigrali sa svega osmoricom u rotaciji, momci su zaista dali svoj maksimum, ali to nije bilo dovoljno da se napravi iznenađenje. U nekim trenucima smo bili jako blizu, mogli smo da odigramo i pametnije, ali sa kojim igračem više u rotaciji mogli smo da prelomimo meč u našu korist. Idemo dalje, liga je duga, rekao je trener Vršca Branko Maksimović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display