Vršački BK "Gard", Sandra Maran i trener Stevo Pavlović na turniru "Balkan"

Vršački BK "Gard", Sandra Maran i trener Stevo Pavlović na turniru "Balkan"

Autor :  okt 18, 2018

Članica vršačkog Bokserskog kluba "Gard" Sandra Maran nastupila je u ime reprezentacije Srbije na internacionalnom turniru u boksu "BALKAN" koji je okupio najbolje svetske bokserke iz 17 zemalja. takmičenje je održano u Botevgradu u Bugarskoj.

-  Ovo je bila jedna od zadnjih provera pred svetsko prvenstvo u boksu za žene koje će se održati u Brazilu za mesec dana. Na takmičenju je nastupila i naša ženska boks reprezentacija sa 4 takmičarke i dva trenera. Reprezentaciju su činile Jelena Zekić (Žabalj) , Nina Stojanović (Beograd) Sandra Dinčić (Vojvodina Novi Sad) i Sandra Maran (Gard Vršac). Ekipu su vodili treneri Marko Tubić i Stevo Pavlović,  kažu za portal eVršac u BK "Gard".  

Na ovom veoma jakom turniru gde su nastupile evropske, svetske i olimpijske pobednice, naša reprezentacija je otišla sa ciljem da se naše devojke steknu iskustvo i oprobaju se sa najboljim svetskim bokserkama. 
 
- U ovakvoj konkurenciji nismo uspeli da osvojimo medalju ali je Sandra Maran pobedila u eliminacijama bugarsku reprezentativku a u borbi za medalju sa ruskom bokserkom, bila na domak pobede a samo je sudijama poznato zašto to nije bilo tako, kažu za portal eVršac u BK "Gard". 
 
Sledeće iskušenje za Sandru je u Beogradu sledećeg vikenda  20. oktobra, kada je očekuje prva proba za profesionalnu karijeru u boksu.
 
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display