Vršački "Forum" bolji od pančevačkog Dinama

Vršački "Forum" bolji od pančevačkog Dinama

Autor :  okt 16, 2018

Vršački Klub malog fudbala "Forum" u utakmici 3.kola III Futsal Lige Vojvodine, osvojio je vredne bodove na gostovanju, ostvarivši treću u nizu pobedu nad KMF "Dinamo" iz Pančeva.

- S obzirom na sistem takmičenja, odradili smo veliki posao, pobedivši u tri kola tri najkvalitetnije ekipe, koje će sa nama ući u play off. Žao mi je što u nijednoj utakmici nismo bili kompletni, nedostajali su nam Vezmar, Milovac, Pešterac, tako da smo u smanjenoj rotaciji i zbog neiskustva mladosti, ušli u problem u drugom poluvremenu kod rezultata 2:3. Uspeli smo da izdržimo pritisak u tih par minuta, i privedemo utakmicu kraju u našu korist. Pohvalio bih celu ekipu, ali moram da izdvojim Nedeljka Madića koji je postigao pet golova i pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Što se tiče KMF"Dinamo" , želim im puno uspeha u nastavku takmičenja. Osobito me raduje da je i Pančevo na futsal mapi, zaključuje trener Nenad Varađan.

KMF "Forum" je slobodan u narednom kolu. 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display