Vrščanin Anton Vokoun uspešan na takmičenjima u Jagodini i Boru

Vrščanin Anton Vokoun uspešan na takmičenjima u Jagodini i Boru

Autor :  okt 10, 2018

Vrščanin Anton Vokoun ostvario je odlične razultate na nedavno održanim takimčenjima u bodibildingu i fitnesu, u Jagodini i Boru. 

Vokoun je osvojio sedmo mesto na "Jagodina Open" u kategoriji Bodyclassic,  da bih već narednog dana uz mukotrpnu dehidrataciju uspeo da skine dva kilograma i osvoji dva druga mesta na memorijalnom Kupu "Novica Pauljičić" u Boru, u kategoriji Bodibilding do 80 kilograma i popravi plasman u kategoriji Bodiklasik.

Na ovim takmičenjuma, Vokoun je nastupao za Flex Fitness Club Pančevo koji je izdvojio dosta sredstava da bi našem vršačkom takmičaru pomogao u jesenjem delu sezone.

- Veliku zahvalnost dugujem Milanu Kostiću Flexu koji mi je poklonio puno poverenje kako u takmičarskom,tako i u upravnom segmentu kluba. Biće mi vekika čast i zadovoljstvo da ovim putem pozovem sve naše drage sugrađane kao i ljubitelje Bodibildinga i Fitnesa da svečano prisustvuju našem tradicionalnom takmičenje WORLD GOLDEN CUP koje će se održati 27.oktobra u Pančevu, kaže za portal eVršac Anton Vokoun.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije