Košarkaši Vršca startovali porazom u derbiju prvog kola KLS

Košarkaši Vršca startovali porazom u derbiju prvog kola KLS

Autor :  okt 09, 2018

Košarkaši Vršca startovali su porazom u derbiju prvog kola KLS, izgubivši od ekipa Spartaka, rezultatom 72:68 (18:19, 20:16, 16:14, 18:19)

 

U utakmici sa mnogo uzbuđenja i nekoliko rezultatskih preokreta više koncentracije u završnici imali su Subotičani i zahvaljujući tome slavili su pobedu u derbiju prvog kola KLS.Vršac je imao nekoliko prilika da prelomi meč u svoju korist, međutim nepremostive prepreke bile su čak 13 promašenih slobodnih bacanja, 9 nerealizovanih situacija jedan na nula i propuštene kontre u situacijama četiri na jedan.

- Koliko god da je Spartak odigrao kvalitetno, mišljenja sam da smo mi sami svojom dekoncentracijom izgubili uzakmicu. Očekivao sam bolju reakciju ekipe, bez obzira na to što smo imali dva naporna putovanja pre toga i probleme sa zdravstvenim biltenom tokom nedelje. Znali smo šta nas čeka i pokušavam da objasnim igračima da nema izgovora i da moraju da budu spremni na velike žrtve ukoliko žele da dostignu visoke ciljeve. Treba dobiti utakmicu kada je teško, treba pogoditi slobodna bacanja i realizovati kontranapade kada je teško. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali nema vremena za tugovanje čeka nas naredni protivnik u ABA 2 ligi, rekao je trener Vršca Branko Maksimović.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display