"Jesenji uspon na Gudurički vrh" okupio više od 350 planinara iz zemlje i regiona
Odštampajte ovu stranicu

"Jesenji uspon na Gudurički vrh" okupio više od 350 planinara iz zemlje i regiona

Autor :  okt 04, 2018

Planinarsko smučarsko društvo “Vršačka Kula” uspešno je organizovalo tradicionalnu akciju 33. Jesenji uspon na Gudurički vrh (najviši vrh Vojvodine 641m (n.v.)).

Učešće u ovogodišnjoj akciji, uzelo je 352 planinara iz 14 planinarskih društava iz Srbije, uz goste iz Bosne i Hrvatske.

- Tačno u 10 časova, nakon intoniranja himne Republike Srbije, planinari su krenuli na uspon.Po završetku uspona, organizovan je ručak ručak (pasulj) i druženje uz muziku. Problema i nepredviđenih okolnosti tokom uspona nije bilo. Vršačke planine se protežu u pravcu zapad – istok u dužini od 22 km i širini od 6 km.Narednog dana, u nedelju, za goste je organizovan je obilazak grada Vršca, uz upoznavanje sa arhitekturom i kulturno istorijskim znamenitostima grada Vršca. Koristimo ovu priliku da još jednom da pozovemo sugrađane da se učlane u naše društvo i upoznaju lepote Vršačkih planina, kažu za portal eVršac u PSD "Vršačka kula".

Informacije za sve zainteresovane dostupne četvrtkom od 19 do 21h na broju telefona  013 - 836 -674 (adresa društva Svetosavski Trg 1a Vršac 26300), kao i na sajtu: www.psdkulavrsac.com i email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"