Sedme "Grožđebalske ulične trke" okupile 240 učesnika

Sedme "Grožđebalske ulične trke" okupile 240 učesnika

Autor :  sep 19, 2018

Vršački atletski klub 1926  je po sedmi put, organizovao je Grožđebalske ulične trke. Organizovano je 14 trka za sve Vrščane i njihove goste. 

Trke su organizovane u kategorijama seniora i seniorki, srednjoškolaca i srednjoškolki, kao i za osnovce i predškolce. Ove godine prijavljeno je rekordnih 240 takmičara i takmičarki.

Za tri prvoplasirana takmičara Sportski savez grada Vršca obezbedio je pobedničke medalje, kao i učesničke medalje za naše najmlađe takmičare, predškolce i predškolke. Dok je Svislajon Vršac obezbedio slatkiše za sve takmičare.

- Ove godine na trkama pored Vrščana i Vrščanki imali smo i takmičare iz Uljme, Vlajkovca, Pavliša, Ilandže, Plandišta, Beograda i Berlina. Zahvaljujemo se  svim volonterima koji su i ove godine odlično obavili svoj zadatak., a veliku zahvalnost upućujemo i svim mediskim kućama koje su ispratile ovu manifestaciju, kaže predsednik VAK 1926 Nenad Habibović.

Službeni rezultati trka po kategorijama:

trkagrozdjebalmakidruga2018bravo

Fotografije možete pogledati: OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display