OFK "Vršac": Registrovan Bojan Čukić

OFK "Vršac": Registrovan Bojan Čukić

Autor :  avg 29, 2018

Bojan Čukić (30) povratnik iz Austrije, inače bivši član mnogih klubova u zemlji i inostranstvu, konačno će zaigrati za OFK "Vršac"

- Posle mesec dana čekanja sertifikata, od sada  pravo nastupa za naš klub ima i Bojan Čukić, koji uveliko trenira sa našom ekipom od početka priprema. On je nažalost, imao je problem sa povredom lista i zato je propustio pripremne mečeve, kažu za portal eVršac u OFK "Vršac".

Bojan je, kako ističe za naš portal, veoma zadovoljan atmosferom klubu.

- Imao sam problema sa povredom, na dobrom sam putu da ona postane prošlost i da se nakon pauze ponovo vratim fudbalu. Moja želja je ogromna, uživam u klubu, ovo je prvi put da se u vršačkom fudbalu pravi neka ozbiljna fudbalska priča, uslovi su takvi da nemam osećaj da sam u trećem rangu takmičenja, rekao je za portal eVršac, Bojan Čukića.

Uprava OFK "Vršac", ovom prilikom izrazila je i veliku zahvalnost FK "Crvena zvezda" Pavliš i FK "Jedinstvo Vlajkovac", koji su im u izašli u susret i dozvolili da seniori OFK "Vršac" u Pavlišu odrade trenažni proces, dok je  omladinska i kadetska ekipa odigrale svoje prevenstvene utakmice na stadionu u Vlajkovcu. 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display