"Biciklistička vršačka tura - putevima vina Grožđebal 2018'' zakazana za 16. septembar
Odštampajte ovu stranicu

"Biciklistička vršačka tura - putevima vina Grožđebal 2018'' zakazana za 16. septembar

Autor :  avg 25, 2018

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926)  u saradnji sa UO "Velo“, Turističkom organizacijom grada Vršca i Sportskim savezom Vršac, u nedelju 16. septembra 2018. godine, organizuje tradicionalnu "Biciklističku vršačku turu - putevima vina Grožđebal 2018''.

Biciklistička tura se organizuje za sve bicikliste rekreativce. Tura se vozi Putevima vina sa trasom: Vršac- Malo Središte- Gudurica (kroz vinograde) - Veliko Središte - Vršac.  Završetak trke ispred ugostiteljskog objekta ''Velo'' u Vršcu, u ulici Gavrila Principa. 

Učešće za sve zainteresovane je besplatno, ističe za portal eVrša,  predsednik VAK 1926, Nenad Habibović, i poziva sve sugrađane da se priključe ovoj akciji koja ima za cilj promociju zdrvih stilova života, ali i turističke ponude i prirodnih lepota našeg grada i okoline.

- Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci, što je dužan i da potpiše na prijavnom listu. Takmičari mlađi od 18 godine morajuimati pismenu saglasnost roditelja, profesora fizičkog vaspitanja ili trenera. Takmičari učestvuju na vlastitu odgovornost, a akciju će pratiti i obezbeđivati policija, kaže za portal eVršac, Nenad Habibović.

Program "Biciklističke vršačke ture - putevima vina Grožđebal 2018'' :

-  Okupljanje učesnika ture od 08, 30 do 09, 00 časova ispred Rumunke pravoslavne crkve u Vršcu (raskrsnica ulica Stevana Nemanje i Dositejeve).

-  Start ture u 09, 00 časova (Vršac- Malo Središte- Gudurica (kroz vinograde) - Veliko Središte- Vršac).

-  Završetak trke ispred ugostiteljskog objekta ''Velo'' u Vršcu (ulica Gavrila Principa). 

Dodatne informacije dostupne su na  e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i na broju telefona: 060 66 31 529.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"