Uspešna sezona za vršačke "Lavove" i plasman u viši rang takmičenja

Uspešna sezona za vršačke "Lavove" i plasman u viši rang takmičenja

Autor :  jul 23, 2018

Vršački Klub američkog fudbala "Lavovi" (KAF "Lavovi") uspešno je završio sezona u okviru Treće lige Srbije i to sezona bez poraza i skorom 7:0. 

Vršački Lavovi su pobedom na Pančevačkim Panterima 35:12 u finalu Treće lige Srbije u američkom fudbalu obezbedili prelazak u viši rang. Naredne sezone, seniorski tim Lavova će se takmičiti u Drugoj ligi Srbije. 

- Ovu sezonu završili smo našom najboljom utakmicom u sezoni, baš kako smo želeli i pripremali. Podatak da smo sezonu završili bez poraza dovoljno govori o našoj igri, kao i o mentalnoj snazi našeg tima. Tokom sezone prolazili smo kroz mnogo teških situacija, nekada i gubili do poslednje četvrtine, ali tim je pokazao svoju rešenost kao i ogromnu želju da bez trunke sumnje osvoji Treću ligu. Napokon, vraćamo se tamo gde nam je mesto, a to je Druga liga Srbije. Igrače čeka zasluženi odmor, dok mi koristimo pauzu da se organizaciono pregrupišemo i posvetimo mlađim kategorijama, kaže za portal eVršac, glavni trener Lavova, Željko Jovanov.

Lavovi visi rang 2018 jul vs seyona

- Cilj koji smo postavili ove sezone je ispunjen. Sezona je bila duga i naporna, u svakom pogledu. Svakako nam je mnogo značila podrška grada Vršca, naših sponzora, prijatelja kluba i publike. Imamo malo vremena da uživamo u tituli, jer nas čekaju novi izazovi. U narednom periodu posvetićemo se radu sa mlađim kategorijama, kao preduslovu za stabilno funkcionisanje kluba u godinama koje dolaze. Veoma smo ponosni na činjenicu da je tim Lavova u ovoj sezoni isključivo sastavljen od vršačkih momaka. Aktivnosti koje predstoje će biti usmerene na formiranje kadetskog tima, za igrače mlađe od 17 godina, kao i prijem novih članova u seniorski tim. U planu je otvoreni kamp za sve igrače u septembru, kao i niz promotivnih aktivnosti o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena. Veliku zahvalnost dugujemo gradu Vršcu, Etno kući “Dinar”, STR „Jadranka“, Štampariji“Tuli”, SBPB “dr Slavoljub Bakalović i portalu evršac koji nam pružaju veliku pomoć i podršku, rekao je za portal eVršac,  predsednik kluba Vladimir Trailović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display