Jedanaest medalja za vršačku Lokomotivu

Jedanaest medalja za vršačku Lokomotivu

Autor :  maj 24, 2018

Proteklog vikenda vršački Džudo klub "Lokomotiva" učestvovao je na takmičenjima u Zvorniku, Kikindi i Beogradu, na kojima su članovi kluba osvojili ukupno 11 medalja (7 zlatnih, 1 srebrnu i 3 bronzane medalje).

Kup Dunava u Beogradu, okupio skoro 600 dece iz 50 džudo klubova Srbije i regiona. Vršačka "Lokomotiva" je osvojila ukupno pet medalja:

Despotović Jovan 1. mesto
Tara Đekić 1. mesto
Marton Anja 1. mesto
Parvlov Vuk  3. mesto
Tošić mateja 3. mesto

Na 35. Međunarodnom džudo turniru u Kikindi, učestvovalo je 200 takmičara iz Slovenije, Hrvatske, BIH, Rumunije, Crne Gore, Bugarske, Makedonije i Srbije. Lokomotiva je učestvovala sa dva takmičara, braćom Ožegović koji su osvojili dve medalje.

Vuk Ožegović je osvojio srebrnu medalju
Ognjen Ožegović je osvojio bronzanu medalju

U Zvorniku gde se na  Džudo turniru okupilo oko 750 takmičara iz svih zemalja regiona, Lokomotiva je osvojila četiri zlata. 

Medalje su osvojili: Đorđević Danilo, Tara Đekić ( osvojila je medalje i u svom uzrastu i kategoriji za starije devojčice) i Stojaković Katarina. Klub je osvojio pehar za najbolje kadetkinje.

 

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display