Novi uspesi Plesnog studija Millennium

Novi uspesi Plesnog studija Millennium

Autor :  apr 16, 2018

Devojčice Plesnog studija Millennium su na internacionalnom Dance open takmičenju u Rumuniji - WADF Saveza osvojile 5 prvih i jedno četvrto mesto.

Na listi plesnih sudija među sudijama iz Rumunije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Bugarske, po prvi put se i našlo ime trenera i vođe vršačkog studija, Vladislave Milenković.

- Plesni studio Millennium niže uspehe ove sezone, i u naš grad donosi sve više plesnih priznanja i pehara. Za nas nema pauze, jer se već uveliko pripremamo za plesno takmičenje u našem gradu, Vršac Grand Prix, koji će se održati ove nedelje u Centru Millennium. Ovim putem  pozivamo sve sugrađane da dođu u Centar Milenijum, i da nas podržite ih u novim pobedama, kažu u klubu.

O svim informacijama vezanim za članstvo u Plesnom studiju Millennium možete se raspitati putem telefona 060 411 51 33, ili facebook profila Millennium DanceStudio.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display