Vršačka atletičarka Natalija Dijak vicešampionka Srbije

Vršačka atletičarka Natalija Dijak vicešampionka Srbije

Autor :  feb 13, 2018

Članica Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) Natalija Dijak osvojila je srebro na dvoranskom prvenstvu Srbije za pionire, koje je održano u Beogradu.

Natalija Dijak je deonicu od 300m istrčala za 44,20sek što je bilo dovoljno za drugo mesto i srebrnu medalju. 

Nakon prošlogodišnjeg uspeha kada je takođe u dvorani osvojila zlato i trci na 200m, Natalija je i ovu sezonu započela sa medaljom. 

Ovo je druga medalja sa državnih prvenstava za perspektivnu atletičarku Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926).

-  Takmičari  VAK 1926 u narednom periodu nastupićei na prvenstvu Srbije za mlađe pionire i prvenstvu Srbije za mlađe juniore. Oba takmičenja zakazana su u naredna dva vikenda u atletskoj dvorani u Beogradu. Takođe predstoji nam i na Otvoreno prvenstvo Beograda u dvorani za mlađe juniore, kaže trener VAK Alen Rizvić.

Osim učešća na državnim prvenstvima, Vršački atletski klub 1926  u nedelju 18. februara u svom gradu organizuje 7. "Vršački beli kros" koji se održava u gradskom parku u Vršcu.

Da podsetimo, prijave za učešće na Belom krosu moguće su do petka 16. februara ( do 20h)  na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na telefon: 060/ 66- 31- 529.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display