Večeras u Vršcu bitka pred Fajnal for

Večeras u Vršcu bitka pred Fajnal for

Autor :  Branislav Bane Josimov feb 06, 2018

Vrščani su ubedljivim trijumfom u domaćoj ligi potvrdili da su najbolji tim Vojvodine i sa velikim samopouzdanjem večeras 6. februara u Centru Milenijum od 18 časova, dočekuju derbi 17. kola ABA 2 lige sa Primorskom.

Interesovanje ljubitelja sporta u Vršcu je veliko za ovu utakmicu, a raspoloženje jedino kvari odsustvo mladog reprezentativca Srbije Miloša Glišića zbog bolesti.

Šef stručnog štaba Goran Topić ističe da je to ove sezone za njegov tim uobičajena situacija.

- Izuzetno važna utakmica za obe ekipe i nema sumnje da će to biti košarkaški praznik. Nama trenerima je u ovakvim situacijama posao olakšan, igrači se sami motivišu, šteta je samo što ponovo nećemo biti kompletni, ali na to smo već navikli. Dolazi nam izuzetno kvalitetan protivnik, sa odličnim igračima na svim pozicijama, neke od njih poznajem izuzetno dobro i sigurno je da ćemo se kvalitetno spremiti. Naša velika prednost je podrška koju imamo od navijača sa tribina, uz njihovu pomoć smo dolazili do pobeda i kad nismo bili u najboljem izdanju. Nadam se da ćemo im dati razlog za radost.

Đorđe Simeunović igra u odličnoj formi i naglašava da njegov tim aduta više od rivala.

- Primorska je naš dužnik iz prvog dela sezone i razmišljamo samo o pobedi. Očekujem tešku utakmicu i nadam se da ćemo potvrditi dobru formu u kojoj se nalazimo. To je iskusan tim, predvođen Joksimovićem i Mulalićem, dobili su izuzetno pojačanje, reprezentativca Slovenije Rebeca koji se vratio iz Rusije. Naš adut je timska igra i domaći teren. Imamo veliku podršku simpatizera koja nam puno znači, želimo da se zajedno radujemo posle utakmice.

PODELA PROPUSNICA ZA FINIŠ SEZONE U ABA 2 LIGI I SUPERLIGU

Uprava kluba je za sve simpatizere koji budu došli na meč Vršac - Primorska obezbedila propusnice koje će važiti do kraja uzbudljive i neizvesne sezone u ABA 2 ligi kao i za sve mečeve u domaćoj Superligi.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije