Stop lopovima na kanalu DTD

Stop lopovima na kanalu DTD

Autor :  mar 29, 2016

Kaznena ekspedicija Kluba sportskih ribolovaca "ProfiRibolovac", tokom noći na kanalu DTD, od Potpornja do Vlajkovca, zatekla je i spalila pet mreža dužine 250 metara.

Predsednik KSR "Profi Ribolovac" Miodrag Mića Vukojević kaže dfa je potrebno da znaju nadležni i ribokradice da su sportski robolovci počeli da čuvaju svoje, jer su "ti isti dozvolili da se totalno uništi riblji fond na kanalu koji je bio prebogat ribom.

- Da napomenemo, zahvaljujući Nenadu Čanku, zapošljen je jedan od najvećih ribokradica ovoga dela kanala. Ni jedan ribolovac ne može da mu oprosti stotine tona ribe koje je godinama vadio i prodavao, a država je, na insistiranje Nenada Čanka, sprdajući se sa nama, zaposlila takvoga čoveka. Zahvalan sam članovima kluba koji se masovno javljaju da pomognu u čuvanju naših voda i da napomenemo nećemo stati. Mi vama više ne verujemo, tražimo da sami čuvamo naše vode, kaže Vukojević u ime nekoliko hiljada sportskih ribolovaca Grada Vršca

Veliki pozdrav svim poštenim ribolovcima. Bistro!

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display