Ribolov

KUP grada Vršca u lovu ribe na Gradskom jezeru

maj 18, 2017
Udruženje sportskih ribolovaca "Šaran" u nedelju 21. maja na gradskom jezeru organizuje KUP Grada Vršca - takmičenje u lovu ribe udicom na plovak.

Počinje lovostaj na soma

maj 01, 2016
Podsećamo ribolovce koji su se zaputili na vodu da danas 1. maja počinje lovostaj soma (Silurus Glanis), koji će trajati do 15. juna.

Stop lopovima na kanalu DTD

mar 29, 2016
Kaznena ekspedicija Kluba sportskih ribolovaca "ProfiRibolovac", tokom noći na kanalu DTD, od Potpornja do Vlajkovca, zatekla je i spalila pet mreža dužine 250 metara.

Vršački ribolovci "pritisli" gradsku vlast

mar 09, 2016
Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac", juče je, preko odbornika Grupe građana "Za Bolji Vršac" , pokrenuo pitanje nebrige o vodama i ribokrađe zbog koje je riblji fond totalno devastiran.

Promene u Pravilniku o ribolovu - ide na bolje

mar 02, 2016
Objavljen je novi Pravilnik o načinu, alatima, opremi i sredstvima kojima se obavljaju privredni i rekreativni ribolov.

"Profi Ribolovac" spaljivao mreže na brani kod Kajtasova

feb 17, 2016
Članovi Kluba sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" uspešno su izveli akciju čišćenja kanala Dunav - Tisa - Dunav od mreža, kojom su jasno stavili do znanja da više ne prizanju ribočuvarsku službu.

Kradu ribu, a svi žmure!

feb 11, 2016
Sportski ribolovci, posle brojnih apela, protesta i upozorenja da je riblji fond u kanalu Dunav-Tisa-Dunav u okolini Vršca skoro u potpunosti istrebljen, rešili su da uzmu stvar u svoje ruke.

RTV: Ribolovačke dozvole uskoro u prodaji

jan 30, 2016
Ribolovačke dozvole za ovu godinu trebalo bi da se nađu u prodaji krajem meseca, najavljeno je iz Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine. Cena je ista kao i lane, ali novosti ipak ima.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display