Lovačko udruženje "Fazan" pokrenulo sajt

Lovačko udruženje "Fazan" pokrenulo sajt

Autor :  feb 15, 2016

Upravo je počeo sa radom sajt Lovačkog udruženja “Fazan” Vršac.

Sajt se može pratiti na: http://www.lufazan.org.rs/

Lovačko udruženje „Fazan“ Vršac je osnovano 2011. godine kada se odvojilo od matičnog udruženja radi efikasnijeg gazdovanja i lakšeg funkcionisanja. Član je Lovačkog saveza Vojvodine i Srbije, registrovano je u Agenciji za privredne registre.

Lovište kojim gazduje LU Fazan prostire se na katastarskoj površini Vršca, Vatina i Potpornja, ima površinu od 21.380 ha.
LU Fazan danas broji oko 180 članova.

- Uvideli smo potrebu da budemo prisutni na internetu, pre svega radi efikasnijeg i bržeg informisanja našeg članstva o dešavanjima u udruženju, ali i radi informisanja javnosti o našem radu i predstavljanja potencijala našeg lovišta lovcima u Srbiji i šire. Svedoci smo globalnih promena gde se poslovanje mnogih delatnosti seli na internet, pa tako i mi moramo da se menjamo i da koristimo nove tehnologije u cilju promocije lovstva, izjavio je Miroljub Matić, predsednik LU Fazan Vršac i dodao daa je poseban kuriozitet činjenica da je sajt proizvod angažovanja članova ovog društva.

Sajt će značajno pomoći boljem informisanju članstva ali i svih zainteresovanih lovaca koji bi želeli loviti u Vršcu.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display