Kulturni Centar Vršca najavio niz događaja

Kulturni Centar Vršca najavio niz događaja

Autor :  nov 17, 2015

Kulturni Centar Vršca najavio je dešavanja za period od srede 18. novembra do petka 20. novembra.

Sreda, 18.11.2015, 18:00, sala bioskopa KC Vršac
Dokumentarna izložba "Beč 1814/1815 O gradu i o kongresu"

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Austrijskim kulturnim forumom predstavlja Dokumentarnu izložbu Bečkog gradskog i pokrajinskog arhiva "Beč 1814/1815 o gradu i o kongresu".

Četrvrtak, 19.11.2015, 11:00, sala bioskopa KC Vršac
Info-dan o programu Kreativna Evropa

Antena Deska Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac organizuje Info-dan o programu Kreativna Evropa. Na Info-danu biće predstavljene aktivnosti Deska i Antene Deska Kreativna Evropa Srbija, Program Kreativna Evropa kao i dosadašnji uspesi Srbije na konkursima najvećeg evropskog programa za projekte iz oblasti kulture.

Cilj Info-dana je animiranje što većeg broja ustanova i organizacija u Srbiji da učestvuju u Programu Kreativna Evropa. Posvećen je predstavnicima svih ustanova i organizacija u kulturi iz Vršca i mesta u okruženju – javnim ustanovama kulture, organizacijama civilnog društva koje se bave kulturom, obrazovnim, naučnim i istraživačkim ustanovama, kao i samostalnim umetnicima, kustosima i menadžerima u kulturi.

Kreativna Evropa je program Evropske unije namenjen projektima iz oblasti kulture koji traje od 2014. do 2020. godine sa ukupnim budžetom od 1,46 milijardi evra koji je u potpunosti dostupan institucijama i organizacijama iz Srbije.

Četrvrtak, 19.11.2015, 16:00, sala bioskopa KC Vršac
Promocija knjige "Nikolae Roman"

Kulturno umetničko udruženje "Fageteana" iz Fageta u Rumuniji i Kulturni centar Vršac organizuju promociju knjige "Nikolae Roman". O knjizi će govoriti Ion Kaliman, Ioan George Oltean i Mirćea Karcišorean. Program je na rumunskom jeziku.

Petak, 20.11.2015, 17:00, sala bioskopa KC Vršac
Informacije o zdravlju u 21. veku: Dijabetes

Predavač je prim. dr. Mirjana Babić Simić. Ulaz je slobodan.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display