Novi uspesi Acro-dance studija "Super star"

Novi uspesi Acro-dance studija "Super star"

Autor :  apr 17, 2019

Plesači Acro-dance studija Super-star učestvovali su na takmičenju "Euro Show Dance Fest-Kanjiža International Modern Dance Competition".

Na dve impresivne scene,u konkurenciji od preko 1500 plesača iz pet zemalja, naše devojčice su odmerile snage i uz aplauze, ovacije, suze i osmehe, provele dan u društvo najboljih iz Srbije, Mađarske, Slovačke, Hrvatske i Rumunije.Rezultat možda ne kakav su očekivale ,ali za trenera i sudije ove devojčice su obeležile takmičenje svojim nastupima, ističu u Acro-dance studiju Super-star.

- Razočarenju nije bilo mesta jer pored timova kakvi su novosadski Professional,City dance ,Impuls ili slovački državni plesni klub CZUŠ AFCommunity Bardejov,rezultati su više nego dobri: 10 prvih mesta, 6 drugih mesta, 3 treća mesta, 5 četvrtih mesta, 2 peta mesta, i po jedno 6.,7. i 9. mesto. Mina Manču, članica Super-stara za svoju solo koreografiju ,dobila je najveći broj bodova na čitavom takmičenju u solo,duo,trio i grupnim kategorijama,ali kako to biva na velikim takmičenjima,neizvesnost je bila neizbežna.Negde pred sam kraj,isti broj bodova dobila je i devojka iz Impulsa iz Novog Sada,pa je,kao na filmu,usledilo takmičenje između njih dve.Ključala je sala u Kanjiži iako  je odavno bila prošla ponoć.Posle direktnog obračuna ove dve savršene devojke,novčanu nagradu odnela je devojka iz Novog sada ali Mina Manču je dobila višeminutni aplauz podrške i od konkurentkinje i od koreografa i sudija. Rezultati sa ovog takmičenja,direktno su plasirali određene koreografije i plesače na svetsko takmičenje ,koje će se ove godine održati u Hrvatskoj. Zahvaljujemo se predsednici plesne asocijacije i organizatorki ovog sjajnog skupa Erzebet Soti na poverenju i prilici da se takmičimo u vrhunskom društvu. Do svetskog izazova i  puta u Pulu, pravo uživanje biće u našem Vršcu 20.aprila,na tradicionalnom Vrsac Connection  Dance i ovim putem pozivamo sugrađane da nas bodre i uživaju u plesu, kažu u Acro-dance studiju Super-star.

uperstarev2019evaprilVSEV

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display