Otvoren Konkurs za dodelu književne nagrade "Vasko Popa"

Otvoren Konkurs za dodelu književne nagrade "Vasko Popa"

Autor :  apr 11, 2019

Agencija "Đorđević" iz Vršca na osnovu Odluke o osnivanju Književne nagrade „Vasko Popa“, od 10.04.1995.godine, prema odredbama Pravilnika o dodeljivanju Nagrade za najbolju pesničku knjigu, i uz podršku grada Vršca i kompanije Sensal Capital DOO Beograd,  raspisala je Konkurs za dodelu književne nagrade "Vasko Popa" za najbolju pesničku knjigu objavljenu u 2018.godini.

Za Nagradu konkurišu sve pesničke knjige stvarane i objavljene na srpskom jeziku. Pravo predlaganja za Nagradu imaju sva pravna i fizička lica.
 

Odluku o izboru najbolje knjige pesama za 2018. godinu, doneće tročlani žiri imenovan od strane osnivača nagrade, kažu u Agenciji "Đorđević" koja je osnivač Nagrade "Vasko Popa".

Žiri za dodelu nagrade, zasedaće u Beogradu ( u Franciskoj ulici broj 7) , a nagrada će biti uručena u Vršcu, nа dan rođenja pesnika Vaska Pope 29. juna 2019.godine, tačno u podne.

- Pokrovitelj nagrade je Grad Vršac, a darodavac novčanog iznosa nagrade - SENSAL CAPITAL DOO Beograd.

Konkurs je otvoren do 30. aprila, ističu u Agenciji "Đorđević".

Knjige pesama, u tri primerka, slati na adresu: Agencija "Đorđević", 26300 Vršac, Pionirska 2, sa naznakom: ZA NAGRADU VASKO POPA

Dodatne informacije dostupne su na broju telefona: 0600 813 813

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display