Rock festival na Vršačkom jezeru

Rock festival na Vršačkom jezeru

Autor :  apr 09, 2019

Vršački Klub sportskih ribolovaca "Profiribolovac"  u periodu od 6. do 9. juna organizuje Rock Festival u okviru tradicionalne manifestacije "Proleće na Vršačkom jezeru".

Kako najavljuju organizatori, posetioci manifestacije, koja je zamišljena kao spoj energije rok muzike i etno i gastronomske tradicije Banata, tokom tri dana festivala, imaće priliku da uživaju u vrhunskoj rok muzici.

Pogledajte program: 

programrok2019jeyerrorokrok2019festival

 

Nedelja,  9. jun je dan planiran za tradionalni “Vršački kotlić”, takmičenje u pripremi gulaša i riblje čorbe, dok će na bini nastupiti Kulturno-umetnička društva.

Ulaz na festival u četvrtak, 6. juna i nedelju 9. juna je besplatan, dok je cena karata promotivni periodu do 15. aprila, za festivalske dane 300 dinara za jedan dan , i 500 dinara za dva dana.Kako najavljuju organizatori, deo prihoda od prodatih karata biće usmeren za pomoć porodicama na Kosovu i Metohiji.

Karte se mogu kupiti: Rock klub ” Čađava furuna nova ” (Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17), na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., porukom u inbox Facebook stranice festivala

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display