Grad Vršac dobio devet miliona dinara za uređenje velike sale NP "Sterija"

Grad Vršac dobio devet miliona dinara za uređenje velike sale NP "Sterija"

Autor :  mar 29, 2019
Grad Vrsac dobio je devet miliona dinara za projekat "U fokusu Sterijinog grada" od Ministarstva kulture i informisanja. Na konkurs se., kako je istaknuto, prijavilo 58 projekata, od kojih je podrzano 11.
 

- Grad Vršac će odobrena sredstva uloziti u kompletno uređenje sale u Narodnog pozorišta "Sterija", a u realizaciji projekta Grad će uložiti i sopstvena sredstva, kaže za portal eVršac, članica Gradskog veća za kulturu i kordinator projekta Nataša Maljković Čonić.

Prema recima ministra Vladana Vukosavljevića, sva sredstva do sada dobijena po konkursu Gradovi u fokusu upotrebljena su za veoma korisne projekte.Istakao je i da je princip decentralizacije veoma vazan i da svi moramo da se neprestano trudimo kako bi se kulturni zivot u Srbiji razvijao u svim lokalnim sredinama.

Na konkurs se, kako je istaknuto, prijavilo 58 projekata, od kojih je podržano 11, a pored vrščkog projekta, podržani su i projekti Soko Banje, Čačka , Jagodine, Svilajnca, Bačkog Petrovca, Loznice, Despotovca i Aranđelovca.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display