Animirani 3D film "Kako da dresirate svog zmaja 3" u Vršcu
Odštampajte ovu stranicu

Animirani 3D film "Kako da dresirate svog zmaja 3" u Vršcu

Autor :  mar 11, 2019
Animirani, sinhronizovani 3D film "Kako da dresirate svog zmaja 3" na programu bioskopa kongresne dovorane Centra Milenijum je u  četvrtak 14. marta u 18h, i u petak 15. marta u 18h.
 
Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.
 
Trajanje filma: 104 minuta.Glumci: Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović.

Cena ulaznice: 300 dinara. Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 11. marta.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije, u subotu 02. februara od 14h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"