Novi 3D film "Kapetan Marvel" u bioskopu Centra Milenijum
Odštampajte ovu stranicu

Novi 3D film "Kapetan Marvel" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  mar 08, 2019
Novi 3D film "Kapetan Marvel" na programu bioskopa Kongresno-muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 14. marta u 20h i u petak 15. marta, takođe od 20 časova.
 
Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.
 
Trajanje filma: 128 minuta. Glumci: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace

Cena ulaznice: 300 dinara. Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 11. marta. Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).  Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije, u subotu 02. februara od 14h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"