I ovog leta nadomak Vršca - Way Of Life Festival "W.O.L.F 2019"

I ovog leta nadomak Vršca - Way Of Life Festival "W.O.L.F 2019"

Autor :  feb 21, 2019

Muzički festival W.O.L.F 2019 (Way Of Life Festival) i ove godine biće organizovan nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža). Festival se zvanično organizuje od 26. do 29. jula, u saradnji Gradom Vršac.

- Zamislite mesto gde su svi srećni i nasmejani, svi ujedinjeni, gde brige nestaju, gde nema šefova, sata, pravila oblačenja, samo dobrih vibracija; gde postoji samo radost, mir i spokoj. Ovo je mesto gde se svi poštuju bez obzira na to ko ste i šta ste...Pod otvorenim nebom okruženi ste nestvarnom prirodom, lepotom Spomenika prirode Straža, kvalitetnim zvukom, divnim ljudima, starim i novim prijateljima i fantastičnim aktivnostima na vodi, zipline-u, kanuima ili avanturi poput paintbola. Ako želite biti deo ovog magičnog mesta, onda je WAY OF LIFE FESTIVAL pravo mesto za Vas! Doživećete nešto sasvim drugačije, to Vam obećavamo. Imaćete priliku da provedete tri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kampovanja, avanture, odličnog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar, poručuju organizatori.

Posetioci Festivala, i ove godine imaće jedinstvenu priliku da slušaju najbolje DJ-eve trance scene. W.O.L.F. tim koji organizuje festival, iako je u prvi plan istakao vrhunski line up, takođe je mislio i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora.

- Priroda, muzika, pokret, svesnost, je sve ono što budi i pokreće kreativnu energiju da se oslobodi i podeli sa drugima. Plešite u ritmu sopstvenog srca, lutajte bez kaveza sa nevinošću deteta i slobodnim duhom neukroćenih vukova, budite DIVLJI I SLOBODNI!! Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se bez zaustavljanja, plešite do jutra, učestvujte u kreativnim radionicama. Kao i prošle godine, imaćemo i Dečije selo, koje će imati celodnevni program za decu, razne radionice i edukativna predavanja. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Definitivno, festival vredan pažnje, jedinstvenog osećaja pripadnosti, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Ako još uvek niste odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi Vam savetujemo W.O.L.F. 2019. u Straži, poručuju organizatori.

Više o festivalu možete pogledati  na www.wayoflifefest.org ili klikom OVDE

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display