Promocija knjige "Ribolov - odmor za dušu i telo" Vrščanina Slavoljuba Šojića

Promocija knjige "Ribolov - odmor za dušu i telo" Vrščanina Slavoljuba Šojića

Autor :  feb 20, 2019

Kulturni centar Vršac u petak 22. februara, sa početkom u 19h, u sali bioskopa organizuje promociju knjige "Ribolov – odmor za dušu i telo" autora Slavoljuba Šojića.

Vrščanin Slavoljub Šojić, omiljen ne samo među sportskim ribolovcima, četiri decenije svojevrsnog pedagoško – instruktorskog rada sa najmlađima, baveći se hobijem kome je čitav posvećen, krunisao je ovom knjigom, prepunom inovacija, znanja i veština sticanih na obalama naših reka, jezera i kanala.

Za četiri decenije rada sa najmlađima, u tajne sportskog ribolova, uputio je više od 400 mališana, od kojih je njih tridesetak izrasno u vrhunske takmičare.

- Ovaj „ribolovački pedagog“ poznat je po svojim kalendarima izlazaka „na vodu“, kombinujući poznatu Solunarnu teoriju sa uticajem raznih faktora. Jedno od pogavlja u knjizi posvećeno je i gurmanlucima, receptima i savetima za pripremanje raznovrsnih ribljih specijaliteta, izvod iz predgovora knjige autora Jovice Danilovića.

Moderator večeri je Ivan Babić.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display