"Taksi bluz" u bioskopu Centra Milenijum

"Taksi bluz" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  jan 25, 2019
Domaći film “Taksi bluz” na repertoaru bioskopa Kongresno-muzičke dvorane Centra Milenijum je u utorak 29.januara u 20h, u sredu 30. januara u 18h i u 20h, u četvrtak 31. januara u 20h, u petak 1. februara u 18h i u 20h, i u subotu 2. februara u 18h i u 20h.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni "road movie" u kojoj je glavni junak priče Marko (42), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi. Glumci: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković.Trajanje filma: 95 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije, u subotu 2. februara od 14h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

taxibluyjancmnvr

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije