"Snežana i osam smehuljaka" oduševili publiku

"Snežana i osam smehuljaka" oduševili publiku

Autor :  jan 03, 2019

Udruženje Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" organizovalo je humanitarnu dečju predstavu "Snežana i osam smehuljaka", povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Predstava, u produkciji VAU "ARS"-a, po scenariju i dramskoj realizaciji Zorane Tomić i dečje radionice glume "Smehuljci", i po organizacionim, izvedbenim, tekstopisnim ulogama Verice Preda PreVere, i veoma značajnoj logističkoj podršci Dragiše Prede i Srbe Boškovića, pobrala je simpatije i dece i njihovih roditelja.

- Zahvaljujemo se Nikoli Matiću, Milošu Dobrosavljeviću i studiju "Definicija Zvuka", Bojanu Stefanoviću,Tijani Đorđević na divnoj saradnji. Zahvaljujemo takođr i gradu Vršcu na podršci i vršačkom Kulturnom centru na gostoprimstvu. Veliku zahvalnost upućujemo roditeljima "Smehuljaka" na poverenju i angažovanju. Neizmerno hvala i sugrađanima na ogormnoj posećenosti i odazivu humanitarnoj akciji. Vi ste svi naš ponos, podstrek i povod za sve naše dalje aktivnosti, i svima koji su doprineli realizaciji predstave, ističu za portal eVršac i VAU "ARS".

Foto: vauars.blogspot.com

 
 
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display