Film "Nijedan sistem nije siguran" večeras u Vršcu

Film "Nijedan sistem nije siguran" večeras u Vršcu

Autor :  nov 29, 2018

Vrščani još večeras 29. novembra mogu da uživaju u najnovijim ostvarenjima evropske kinematografije na temu kulturnog nasleđa u okviru Festivala evropskog filma #EUfilmFest, koji ove godine prvi put gostuje u Vršcu.

Projekcije su u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac od 19 časova. Ulaz je besplatan.
 
Osma u nizu projekcija zakazana je za večeras 29. novembar u 19 časova. Reč je o trileru "Nijedan sistem nije siguran" (Who Am I – kein System ist sicher, Nemačka, 2017, 106 min). Režija: Baran bo Odar
 

Za svoju okolinu stidljivi Benjamin je niko i ništa, zbog čega se često povlači u dubine interneta. Tamo on može da bude šta god želi i niko ne zna ko se krije iza njegovog pseudonima.

Digitalni maskenbal Benjaminu ne pada teško, on je vrhunski haker. U harizmatičnom Maksu on nalazi istomišljenika. Zajedno sa temperamentnim Stefanom i paranoidnim Paulom osnivaju hakersku grupu "CLAY" (skraćenica za "Clowns Laughing@ You").

U međuvremenu se u realnom životu jedna žena, atraktivna Mari, interesuje za Benjamina, tako da se on po prvi put oseća važnim. Međutim, hakerska zabava se iznenada pretvara u zbilju onog trenutka kada Savezna kriminalistička služba (BKA) i Europol pokreću istražne radnje protiv CLAY-a. U samom vrhu: stručnjakinja za sajber kriminal Hana Lindberg …

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije