Promocija knjige "Kako se isceliti nakon saobraćajke" večeras u Vršcu

Promocija knjige "Kako se isceliti nakon saobraćajke" večeras u Vršcu

Autor :  nov 13, 2018

Promocija knjige "kako se isceliti nakon saobraćajke" autorke Ivane Lepojević, zakazana je za večeras 13. novembar u Gradskoj biblioteci Vršac.

Promocija počinje u 18 časova.

"Život nas često iznenadi. Ponekad naši najveći strahovi postanu ružna stvarnost sa kojom se, hteli mi to ili ne, moramo suočiti. Vođeni mišlju da se ono najstrašnije ne može nama dogoditi, teško prihvatamo okove nesreće. A šta kada se ona dogodi, i to ne drugima, već nama? Teško je prihvatiti gubitak voljene osobe, a još teže je suočiti se sa sobom. Delo Ivane Lepojević pomaže nam da otkrijemo u sebi snagu u koju smo, možda, sumnjali. Govoreći o svom bliskom susretu sa smrću, ona otkriva život. Skrhana bolom, ona bira radost življenja.Proza sa najtoplijim lirskim zapisima. Trezveno, a opet emotivno, snažno, a iznad svega prožeto finim poetskim zanosom, takvo je delo naše mlade književnice. Često su dinamične, životnim iskustvom pokrenute rečenice prekinute dubokim osećajima. Slojevitost Ivaninog kazivanja otkriva složenost njenog doživljaja, njenu potrebu da svoje iskustvo pretoči u svetlost, u radost postojanja." , iz recenzije Vesne Marjanov, prof. srpskog jezika i književnosti.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije