Veliko interesovanje za film "Južni vetar", Centar Milenijum najavio 14 projekcija

Veliko interesovanje za film "Južni vetar", Centar Milenijum najavio 14 projekcija

Autor :  nov 01, 2018

Centar Milenijum obaveštava sugrađane da će, zbog velikog interesovanja,  film  "Južni vetar" na programu bioskopa Kongresne dvorane, u periodu od 6. do 11. novembra,  imati ukupno 14 projekcija.

Film "Južni vetar" govori o  Petru Marašu,  pripadniku beogradske automobilske mafije, u čijem životu stvari počinju da dobijaju smisao.

Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“.

Posao je siguran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Pogledajte program projekcija filma "Južni vetar":

juznivetarcm2018film14f

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 9h do 17h, a na dan projekcija (radnim danima) od 9h do početka poslednje projekcije. Subota 10.11. i nedelja 11.11. od 15h do početka poslednje projekcije.

 Informacije: 800 – 307, www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije