Počinje "Vršačka pozorišna jesen" pod sloganom "Ljubav i druge iluzije"

Počinje "Vršačka pozorišna jesen" pod sloganom "Ljubav i druge iluzije"

Autor :  okt 19, 2018

Ovogodišnji,  26. Međunarodni Festival klasike "Vršačka pozorišna jesen" pod sloganom "Ljubav i druge iluzije" počinje danas 19.oktobra, i trajaće do 28. oktobra.

- Međunarodni festival klasike "Vršačka pozorišna jesen" održava se u našem gradu, Vršcu, više od dve decenije zahvaljujući upornošću i istrajnošću kolektiva pozorišta „Sterija“, kao i osnivačima Grad Vršac i NP „Sterija“, ali isto tako i dugogodišnjim prijateljima, sponzorima i donatorima, kojima se i ovaj put zahvaljujemo. Festival otvaramo izložbom Muzeja pozorišne umetnosti u Srbiji, pod nazivom "Kir Janja na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu" i potom predstavom Narodnog pozorišta "Sterija" - "Viktor ili deca na vlasti", a čast da svečano zatvori Festival imaće "Gospođe i policajac", predstava profesionalne scene na rumunskom jeziku Narodnog pozorišta "Sterija", kažu za portal eVršac, organizatori Festvala.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display