"Beli očnjak" u bioskopu Centra Milenijum

"Beli očnjak" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  sep 21, 2018
Animirani, titlovani film "Beli očnjak" na programu bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je večeras, 21. septembra u 17 časova.
 
Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa imena Beli očnjak.Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.rema kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik nagrade Oskar Aleksandre Espigares. Trajanje filma: 85 minuta. 

 

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). 

Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 9 h do početka poslednje projekcije.  Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display