"Opatica iz pakla" u bioskopu Centra Milenijum

"Opatica iz pakla" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  sep 20, 2018

Horor film "Opatica iz pakla" na programu bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je večeras 20. septembra u 21h, i u petak 21. septembra u 21h 

 
Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu.
 
Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu Prizivanje Zla 2. Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre Prizivanja zla i Anabel. GLUMCI: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons … Trajanje filma: 96 minuta. 

 

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display