Koncert benda Pero Defformero 22. septembra u Vršcu

Koncert benda Pero Defformero 22. septembra u Vršcu

Autor :  sep 10, 2018

Koncert benda Pero Defformero u Vršcu, kako najavljuju iz vršačkog Doma omladine (DOV) , biće održan 22. septembra.

Početak koncerta je u 22 sata, u DOV-u, a cena ulaznice je 400 dinara.

Pero Defformero su verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.

Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama… Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Planovi za ovu godinu (kao i za sve predhodne) su veliki: da se snimi hit koji će ih konačno vinuti do samog dna svetske estrade! Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom slažu se svi - PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Pero Defformero su...
• Goran “Biške” Biševac – vokal
• Saša “Friš” Friš – gitara
• Andraš “Bandi” Išpan – bass
• Luka “Rorule” Jelisavčić – bubnjevi

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display