Program Vršačkog kulturnog leta od 14. do 17. avgusta

Program Vršačkog kulturnog leta od 14. do 17. avgusta

Autor :  avg 09, 2018

Kulturni centar Vršac u drugoj sedmici manifestacije Vrčačko kulturno leto, u periodu od 13. do 19. avgusta, organizovaće brojne događaje na više lokacija u gradu: Kulturni centar (Sterijina 62), Dom Vojske (ulaz pored Biblioteke) i Muzički paviljon na Gradskom trgu.

Kako je najavljeno, od 14. do 17. avgusta, u prostoru Doma vojske, svi zainteresovani moći će da pogledaju reviju norveškog filma koja se realizuje u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške.

Na repertoaru su filmovi: Staying Alive, komedija, Operation Arktik, avantura, Optimist – Optimistene, dokumentarni, drama i  Ofelas (Pathfinder), akcija, drama. Projekcije počinju u 20h, a ulaz je slobodan.

- Od programa u drugoj sedmici očekuje nas još i nastup Muzičkog centra „Zvončići“,  u Muzičkom paviljonu u četvrtak 16. avgusta od 19h, i koncert Jazz Quintet-a, u nedelju, 19. avgusta od 20h, takođe u prostoru Muzičkog paviljona, kažu za portal eVršac, u Kulturnom centru Vršac.

Više informacija o programima možete pronaći na sajtu Kulturnog centra Vršac, na adresi www.kulcentar.com.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display