"Ratovi zvezda" na Vršačkom bregu

"Ratovi zvezda" na Vršačkom bregu

Autor :  avg 07, 2018

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, u petak i subotu, 10. i 11. avgusta od 21h sa početkom od 21h, organizuje projekciju filmova "Ratovi zvezda — epizoda V: Imperija uzvraća udarac" i "Ratovi zvezda — epizoda VI: Povratak džedaja".

 

Ratovi zvezda — epizoda V: Imperija uzvraća udarac (engl. Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back) je naučnofantastični film iz 1980. koji je osmislio Džordž Lukas. 

Scenario su napisali Lorens Kasdan i Li Braket, a režirao ga je Irvin Keršner. Ovo je drugi snimljen film u sagi Ratovi zvezda, a peti po hronologiji događaja.
Zbog teškoća tokom produkcije, Imperija uzvraća udarac je premijerno prikazana 21. maja 1980. i dobila je mešovite ocene kritike. Uprkos tome, film je zaradio više od 538 miliona dolara širom sveta i postao je 39. najuspešniji film svih vremena. Mnogi smatraju da je ovaj film najbolji od svih filmova o Ratovima zveda.

Ratovi zvezda — epizoda VI: Povratak džedaja (engl. Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi) je naučnofantastični film iz 1983. u režiji Ričarda Markvanda. To je bio treći film iz sage Zvezdanih ratova, ali šesti po hronološkom redu.

Nakon projakcije filma, kako je najavljeno, planiran je nastup DJ Mihailo - ChillOut * Psychill * Chillgressive.

Forest Cinema je mali bioskop na otvorenom, koji se nalazi na adresi  Kluba ekstremnih sportova "Izazov", Topovski put bb. Dodatne informacije o aktivnostima Kluba i o projekcijama u okviru Forest Cinema, dostupne su na brojevima telefona 069 191 29 35 i 063 831 79 40.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display