Komedija "Srpsko - afrička šljiva" 31. maja u vršačkom pozorištu "Sterija"

Komedija "Srpsko - afrička šljiva" 31. maja u vršačkom pozorištu "Sterija"

Autor :  maj 23, 2018

Amatersko pozorište "Prozor" nastupiće sa svojom novom predstavom "Srpsko-afrička šljiva" u vršačkom NP "Sterija" u četvrtak 31. maja u 20 časova.

 

Tekst za predstavu "Srpsko-afrička šljiva" napisala je prof. Miroslava Kućančanin koja je takođe potpisuje i režiju.

- Glumci, a posebno ja koja sam napisala ovu komediju, veoma smo zadovoljni reakcijama publike koja je sve vreme burnim smehom oduševljavala nas na sceni i doprinela da ovo delo izvedemo najbolje što umemo. Ovakvu publiku poželeli bi svi glumci. Zbog tolikog smeha morali smo često da zaustavimo na kratko tekst da bi se čulo šta govorimo na sceni, kaže Miroslava Kućančanin.

poyor daoaya mahj sa sljiva 2018

- Napisala do sada par komedija koje su izvedene u pozorištima, a smatram da će se ova najnovija dopasti publici širom Srbije obzirom da sam dotakla aktuelnu temu tj. slab natalitet u zemlji i "dala rešenje" kako da se ovo stanje prevaziđe. Srbi su pametni ljudi, snalažljivi i neće dozvoliti da nas bude "ispod jedne šljive", kaže Miroslava Kućančanin.

prdstava poyor srpsko africka ev 2018 maj

 - Poruka ovog teksta je da je Srbin ponosan, veliki patriota i da imamo veliko blago u našoj zemlji, a to je i srpska šljiva. Volimo sve što je naše i borićemo se na sve načine radi povećanja nataliteta u zemlji. Nadam se da će publika širom Srbije zavoleti ovu komediju i da ćemo je izvoditi po mnogim mestima naše lepe zemlje, kaže prof. Miroslava Kućančanin.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display